A wannabe Fred Kreuger !

Genom tiderna har det funnits storslagna filmer, riktigt roliga komedier, riktigt bra och sorliga dramor, feta actionrullar och en och annan thriller som fått en att bita lite extra på naglarna... Så när ska det komma en bra skräckfilm egentligen?

Under hela min livstid så har jag nog inte sett någon skräckfilm som jag har tyckt var genuint läskig.
Det ända jag kan tänka mig som har varit läskigt är när jag väl har sett en film som har varit lite sisådär, så har min fantasi/rädsla för mörker spelat in senare och gjort allt 100 % värre, men det har inget med att göra om filmen har varit bra eller dålig.
De läskigaste filmerna enligt mig är nog faktiskt thrillerna, eller i bästa fall, Thriller/skräck, där de faktiskt har gjort det realisktiskt spännande.. Tex. Tandläkaren, en väldigt gammal klassiker som gjorde att jag sket i min tandläkartid i två år.

En av de sakerna som jag nog avskyr med skräck är att det finns så många B filmer inom den kategorin... Liksom om man ändå ska göra en film där man "försöker" skrämma folk så kan man väl fan gräva lite i budgeten ?!
Tro mig, om ni vill garva åt skräck så ska ni tanka filmen "Ghost Lake". Det är nog det roligaste/mest patestiska försök till att göra en film som jag någonsin sett, det bara måste ses !


Det bästa med skräck däremot,( i A klass ) och det absolut värsta - är att de brukar ha en tendens att börja rätt så bra, men sen så kommer någon scen där de sabbar allt, och då frågar jag mig själv; HUR FAN LYCKAS MAN!?
Om de bara är bra i början så kan man lika bra skära ner varje skräckfilm till typ 20 minuter, och skriva om slutet så att det faktiskt är ett läskigt slut, ett slut som gör att man känner sig totalt psykad själv.
För visst är det så att slutet på en skräckfilm är knepigt, och dom får nästan aldrig riktigt till det.
Nu säger jag nästan för det finns faktiskt filmer som jag tycker har en vettig handling och ett ganska så vettigt slut ; Dead birds & Eden Lake.
 Även om jag inte kollar så mycket skräck så har jag ändå lyckats snubbla över någon som faktiskt är ganska bra, sen sammtidigt så har jag en flickvän som älskar skräck och ser ut som ett barn på julafton när jag väl tankar något där folk får huvudet avhugget av någon snubbe i hockey mask.

Så ska vi dra en slutsats av detta?
Tjejer hyr skräck för att de blir rädda av allt som rör sig för fort, eller låtet lite för högt - medans vi killar går med på att kolla på skräck för att det är som porrfilm där folk dör. Finns det någon skräck där man inte får se feta rattar eller någon bimbo som blir påsatt medans mördaren står i någon buske och glor på - utan att wanka eller ens bry sig!? Ännu ett bevis på hur psykiskt störda mördare är..

Jag ska måla hela världen röd för dig lilla Mamma..



Vill även passa på att tacka mina sponsorer som har min blogg som länk på msn eller lagt ut den på bdb, man får hoppas att fler väljer att göra så, alltid kul mer fler läsare ju.
Tack till;
J.Madsen
A.Håkansson
Shkrute.S   - Metrobloggen.se/shkurte

> Teknisk timeout # 1

Hej, pga. lite tekniska hinder (i huvudet) så har ideérna till inlägg stannat upp.
Denna lilla paus varar förhoppningsvis bara till helgen då bloggen kommer uppdateras igen.

Har du någon speciell ide till ett inlägg, eller något som du gärna skulle vilja läsa om ?
Lämna då gärna en komentar i slutet på inlägget. Tack på förhand.

the bridge

De bloggar som har flest läsare är såklart "skandal-bloggar", utan undantag.
Det är de bloggarna som skriver " Ja igår så drog jag tolv starköl, hade sex med mitt ex på toan, spydde direkt efter det och sedan sög jag av hans bästa kompis köket ", Och det är ju klart att det är sånt man vill läsa. Man vill ju kunna läsa skiten och sedan tycka att personen är ett jälva pucko, en slampa eller blond helt enkelt.
Jag är exakt likadan, de enstaka bloggar som jag är inne och läser tillhör ju folk som jag tycker är dumma i huvudet, och så tror jag det är för de flesta.

Tyvärr så kommer det här inte vara någon skandal-blogg, dels för att jag har flickvän såklart. Den största skandalen vi har här hemma är typ när jag andvänt de sista shampot eller lagt mig i sängen efter hon bäddat - inget som hamnar på löpet alltså. Sen är det dels också för att jag inte söker den uppmärksamheten som personer som skriver så gör, även om jag tycker att det hade varit rätt fräckt att leva ett media liv och inte skämmas för något alls.

Jag skämms inte för mina åsikter, så denna bloggen kommer nog bli en " åsikts och tank " blogg rakt igenom - ja, man kan ju ändå hoppas på att den är läsvärd.

" talar ut om tjejers shoppingvanor..."

Tjejer,Om ni nu älskar era pojkvänner så mycket som ni påstår så var snälla och gör både han och mig en tjänst..Dra inte in honom på Gina Tricot !?

Helt ärligt så har jag blivit indragen där några gånger mot min egna vilja), och saken är den att man är aldrig ensam om det, utan där står alltid en "toffel" till. Nu skriver jag Toffel för ingen vettig pojkvän med ryggrad skulle vilja gå in där, och stå och glo på exakt ingenting i 30 minuter medans nu har "Lisebergs Roligt".
Och varje gång man kollar på en av dessa "toffel-pojkvänner" så möts man av exakt samma blick som man själva har och som alla andra killar på Gina har. Det är den här döda "snälla gör ett slut på mitt lidande blicken"..

Oftast så är de så döda inombords att de inte ens orkar titta mot dörren, för bara tanken på att vänta med att få komma ut är så tung och stor att de funderar på att hålla andan tills de dör istället.
Tycker faktiskt det är underligt att man inte läser om detta i kvällsposten; "Linda Rosings nya kille upplevde en nära döden upplevelse på shoppingrunda."  - Jag tror faktiskt inte att killarna fattade vad de anmälde sig till när de ansökte till Den rätte för Rosing.
Kanske vore bättre om man satte lag på att program med denna innebörden borde ha en varningstext på ansökningsformulären, typ sådan som finns på cigaretter; OBS: Medverkan i detta programet kan leda till långsamt självmord.

För det är ju exakt såhär det är?
Liksom jag hade inte haft några större problem med att gå in på Gina Tricot om ni tjejer shoppade som vi killar gör; Går in, tittar omkring, vänder upp och ner på tre par tröjor (endast för syns skull, vi behöver inte ens gilla skiten som ligger där), märker att där inte fanns något av intresse och går ut igen. Tar max 2 minuter om där inte fanns någon t-tröja i S som man ville testa, och i det fallet så hade det tagit max 5 - 7 minuter, vilket är ungefär samma tid som går att hålla andan om man anstänger sig tillräkligt länge, men som sagt - om man ska hålla andan medans en tjej funderar ut om det finns något i affären av intresse eller inte så är det nog bäst att man övar i tre års tid före, för det lär ta ungefär, cirka ...en evighet.

Tål att tänkas på tror jag.


Porquepine.

Idag var det en ganska rolig sak som hände på gymmet.
Pinky stod på ett rullband och gick ganska så slött, så jag blev irriterad och satte foten på rullbandet och tryckte emot, vilket då fick resultatet att hela rullbandet stannade... Och det gick inte att starta igen.
Såklart så bytte Pinky rullband och gick vidare, men i -och-med att alla rullband var fulla (förutom det jag sabbat) så tog det inte så lång tid förens det kom en äldre, medeltjock man och skulle gå sin promenad.
Jag säger bara, får ni chansen så ta den, det var en ovärdelig syn när han försökte få igång det.
Tror han tryckte hårdare på knappen för varje gång han testade, och mellan gångerna så passade han på att strecha lite också, och efter tre minuter så gav han upp och gick iväg.

Efter honom så kom två personer, en tjej som konstaterade att det var sönder och gick iväg, och sen något som jag trodde skulle bli mycket roligare än det var - min rektor. Dock så accepterade Janne att den var ur funktion alledeles för fort och gick och cyklade istället..Silken Jävla Besvikelse!

Men önskar ändå att jag hade filmat den här första personen så att jag hade kunnat lägga ut han på Youtube, hade vatt rätt shysst och se antalet tittare stiga, och komentarerna strömma in.


Bil-neger eller handväska !?

Jaha, då har man varit en bil-neger hela helgen, och mer lär det förmodligen bli.

För att ni ska förstå som står här över behöver jag nog förklara lite runt ordet "Bil-neger" och dess ursprung.
Ordet har sitt ursprung i det tidiga 2009 då en viss William Hansen tog sitt körkort och började trekka runt på gatorna i skåne. Efter ett kort tag så fann han sig själv ensam och uttråkad i bilen, och bestämde sig därför att palera en kompis i passagerar sätet.
Denna kompis blev ingen mindre än Alex "Neger" Correa. Alex började därefter "bosätta" sig i bilen, tillsammans med Wille.

Tagit ur den svenska akademins ordlista:
Bilneger; En person som alltid åker passagerar säte, men inte har orken att själva ta körkort. Denna person fyller ingen direkt funktion, utan är mer som dekoration eller accessoar. "kolla även handväska, sid. 6"

Men även före ordet bil-neger fick sin uppkomst fanns det ord som "snyltare, latfan och sätes-råtta"

Bigpack och Sixpack.

Välkomma till ännu ett försök i att misslyckas totalt.

De som har läst min andra blogg har noog märkt att den har lagt ner.. för andra eller tredje gången.
Nu så blidde jag dock bloggsugen igen och ja, vad är då bättre än att börja om från något helt nytt?
Så välkommna till den nya eran i min blogghistoria.

Som första inlägg så skulle jag vilja berätta om mina två kompisar, som jag tycker är ett perfekt exempel på lycka.
Frågan är nog bara, vem av dem är lyckligast ?
Den första kompisen heter Sixpack, och han är vältränad åta helvete och har en mage som det är max 7 km/h pga. av alla vägbulor. Han käkar nästan vad som helst i matväg, men han rör inte godis, kakor och läsk är det bara emellanåt.'
Han har inte direkt svårt att få brudar, men har ändå bara haft ensiffrigt antal i sängen.
Sen har vi min andra vän, Bigpack. Bigpack är direkta motsasten till Sixpack - han njuter av livet och äter precis vad han vill, och när han vill de. Vadå se bra ut? naturlig skönhet får denna kille att gå igenom besiktningen, Så han är verkligen avslappnad till 110 %. Även Bigpack har haft sina ragg, och ligger på ungefär samma antal brudar i sänghalmen som Sixpack.

Så vem är egentligen lyckligast av dessa två personerna? Vem njuter mest av sin fritid och av  livet och vem har roligast?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0