My rights

Det finns feminister som varje dag kämpar för att kvinnor ska vara likställda männen, och det är väl rätt bra?
Men vem kämpar för män på vissa punkter, där kvinnan faktiskt står över oss?
Ett bra exempel på detta är i sängen faktiskt, där en kvinna har rätt att tacka nej till sex, med bland annat ursäkterna "orkar inte, för trött, huvudvärk (om den fortfarande används", och vi män har inget alls att säga till om, för om vi gör det så är vi "själviska", för vi tänker ju inte på något annat än sex, eller hur?

- Kan dock lova att det var en feminist med hårig mutta och fluffiga armhåler som kom fram till att vi killar tänker på sex mer än tjejer.. Om fallet vore så, så hade väl inte gud varit så dum att skapa kvinnan på ett sådant sätt så att hon kan få ligga exakt när hon vill, medans vi män faktiskt får kämpa lite mer för det (med mindre man betalar för det, eller tar något som legat i ett hörn i några år och riskerar att spy på det i processen - vilket också är förklaringen till att alla fula, överviktiga och allmänt skabbiga tjejer får lite mer kuk än de snygga)
Så nej, jag tror faktiskt inte att killar tänker mer på sex än tjejer, kanske bara vårt "grabbiga snack" som får det att verka så.

Men om nu en kille inte skulle orka ha sex en kväll, så är det inte lika ok, för vi killar förväntas ju att vilja ha sex varje minut(!?) Men nej, slutar bara att någon somnar sur.
- Så vi killar får väl tänka såhär; Det är bäst att äta, för du vet aldrig när du får mat nästa gång.

Ps: "Maten" i detta talesätt, betyder inte mat på riktigt, så att alla blonda eller lite tröga killar förstår.

My Everlasting Childhood

Jag visste redan att jag var barnslig och förmodligen alldeles för interesserad i teckand film, men såhär mycket?

Påskfirandet har gått mot sitt slut, och enligt traditionen så ska man ge bort ett ägg ju, och det var exakt vad jag gjorde till min flickvän.
Och som resultat av det så frågade hon mig vad jag ville ha i mitt ägg, och på skoj så svarade jag då att jag ville ha en Omnitrix.
Nu tappade jag nog hälften av er, men om ni har en lillebror som är ungefär 8 så gå och fråga han, han kommer veta, men för er som ej har syskon så måste jag nog förklara mig lite;
På Cartoon Network så går det en serie som heter Ben 10, som handlar om en pojke som hittar en klocka ( Omnitrix ) som gör att han kan förvandla sig till tio stycken olika utomjordingar. Alltså har han inte bara en superkraft, utan tio stycken olika varelser, men olika krafter - och för oss som gillar serie hjältar och så kan jag bara säga; Hur fuccing underbart vore inte detta?!

Jag inser ju att det inte finns några sådana, för då hade ja redan önskat den i julklapp, men jag syftade på en av leksakerna från BR iallafall, och detta var en sak som jag sa på rent skämt - men efterhand som jag tänkte på det så började jag faktiskt gilla tanken på att ha en.
Om Lina bad mig att hämta tvätten så kunde jag bara plocka fram min Omnitrix, välja den utomjording som springer med ljusets hastighet och vips, jag hade antagligen sprungit lite snabbare, plus att det hade varit roligare att göra sysslor då.
Om hon hade bett mig bära kassarna från City Gross, så hade jag bara plockat fram den, valt den fyr-armade biffen och vips, jag hade kännt mig lite starkare.

Är det mig det är fel på eller är de sammhället? Kan inte riktigt avgöra det där,

- Kan ju lova att om folk jag känner börjar fråga om detta så kommer jag skylla på att jag inte hade något att blogga om...och att det var ett skämt.
Sen sammtidigt så hade jag nog blivit aslycklig om jag hade fått en sådan i studentpressent kan jag säga.. Lite svår sits det där ja.

Men det gäller väl att vara barn sålänge man kan.. För orka önska sig en rullator och lite nya batterier till hör apparaten(?)




My Björn - Elliot

Är katter verkligen så otacksama som det verkar?
Svaret är nog tyvärr ja.
Men vad grundar jag detta på egentligen? jo, det ska jag berätta;
1. Varje natt så erbjuder jag vår katt sängplats och att bli kliad lite på ryggen innan han somnar, något som jag absolut inte hade tvekat en sekund för. Men vår lilla Elliot har helt andra planer än det myspys som jag har tänkt ut, så hela natten springer han fram och tillbaks och försöker döda mina fötter, bokstavligt talat.

2. Vi köpte en fluffig liten igloo till honom att ligga och götta sig i, som vi ställde bredvid vår egna säng, Men ända platsen som duger för Elliot är inne på dass, för att han tycker att det är för långt till kattlådan annars antagligen.

3. Vi köpte en sele och koppel till honom, så han skulle få vara ute lite emellanåt, så vad gör katten för att tacka oss efter vår lilla kvällpromenad? Jo, han "ramlar" ner från balkongräcket, och landar på gräsmattan, (som tur skadade han inte sig, för det är ju bara två till tre meter ner). Jag springer ut iallafall, helt orolig och ska  plocka in katten och se så att han mår bra, men det behövde jag knappt se efter för direkt när jag kom ut så bestämde han sig för att visa tacksamhet för min bekymran genom att starta ett pari "kom och ta mig om du kan".

4. Jag kan ärligt inte urskilja om det är oss han älskar, eller att det är vi som fyller på hans matskål och tömmer hans kattlåda.


Tror ni det går att byta han mot typ en golden retriver eller en vandrande pinne?

Ich bien Hot !

Årets snyggaste man?
Jag blev erbjuden den titlen men tackade nej, med motivationen; även om den här kroppen är en gåva från gud, så finns det faktiskt folk som kanske förtjänar den mer. För vem har sagt att snygghet bara är utsida, när det kan vara så mycket mer? Och ännu viktigare, vem vet om jag faller alla på smaken?...

Vem är egentligen snyggast på jorden? Går det ens att avgöra?
Alla har olika kläder, äter olika sorters mat, lyssnar på olika sorters musik - och av detta kan man väl bara dra en slutsats, att alla har olika smak, och då borde det väl även gälla det motsatta könet? eller i vissa fall, det ikke motsatta könet, och här måste jag infoga att jag inte har något emot bögar, verkligen inte.. Men jag förstår inte riktigt saken med att tycka en kuk är sexig? Liksom, det är nog en av de mest osnygga saker som finns på jorden.
En tjej kan vara naken på en bild,och den bilden kan vara hur fin som helst, men vi killar kan inte riktigt göra så.
Ska den hänga isf, eller ska den stå? Det kvittar nog för tror bara att det blir väldig obekvämt för alla som ser den.
Men om det inte var för sexet, utan att bara hänga med sin bästa polare så hade jag nog kunnat tänka mig att va homofil i ett halvår. ( Typ ett sabbatsår från riktiga förhållande )

Men som vi sa innan då funkar det nog inte riktigt med att avgöra världens snyggaste man av alla dessa invånare som vi har på jorden.
Så tills år 2010, ska vi inte bara göra de enkelt för oss och maxa listan till världens 1000 stycken sexigaste män, så kan jag representera skåne med ett gott samvete iallafall.


RSS 2.0