My rights

Det finns feminister som varje dag kämpar för att kvinnor ska vara likställda männen, och det är väl rätt bra?
Men vem kämpar för män på vissa punkter, där kvinnan faktiskt står över oss?
Ett bra exempel på detta är i sängen faktiskt, där en kvinna har rätt att tacka nej till sex, med bland annat ursäkterna "orkar inte, för trött, huvudvärk (om den fortfarande används", och vi män har inget alls att säga till om, för om vi gör det så är vi "själviska", för vi tänker ju inte på något annat än sex, eller hur?

- Kan dock lova att det var en feminist med hårig mutta och fluffiga armhåler som kom fram till att vi killar tänker på sex mer än tjejer.. Om fallet vore så, så hade väl inte gud varit så dum att skapa kvinnan på ett sådant sätt så att hon kan få ligga exakt när hon vill, medans vi män faktiskt får kämpa lite mer för det (med mindre man betalar för det, eller tar något som legat i ett hörn i några år och riskerar att spy på det i processen - vilket också är förklaringen till att alla fula, överviktiga och allmänt skabbiga tjejer får lite mer kuk än de snygga)
Så nej, jag tror faktiskt inte att killar tänker mer på sex än tjejer, kanske bara vårt "grabbiga snack" som får det att verka så.

Men om nu en kille inte skulle orka ha sex en kväll, så är det inte lika ok, för vi killar förväntas ju att vilja ha sex varje minut(!?) Men nej, slutar bara att någon somnar sur.
- Så vi killar får väl tänka såhär; Det är bäst att äta, för du vet aldrig när du får mat nästa gång.

Ps: "Maten" i detta talesätt, betyder inte mat på riktigt, så att alla blonda eller lite tröga killar förstår.

Kommentarer
Postat av: L

Okej.

2009-04-22 @ 09:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0